VÅRT TEAM

TORILL ROLFSVÅG
 
INNEHAVER OG DAGLIG LEDER


Kommer opprinnelig fra Bergen, men flyttet østover i 2013 og åpnet da kjøkkenstudio på Bekkestua sammen med sin samboer Erik Faale.
Torill har jobbet med kjøkken siden 1997, og har lang erfaring som kjøkkendesigner. Hun jobber mest i privatmarkedet, men har også større prosjekter på sin merittliste. Ref: Tjuvholmen og Jarlsø Brygge.

ERIK FAALE
INNEHAVER OG KUNDEBEHANDLER

Erik har arbeidet ved familiebedriften Ballerud Hagesenter fram til åpning av Bekkestua kjøkkenstudio, sammen med sin samboer Torill Rolfsvåg i 2013. Erik er allsidig, løsningsorientert, og tar seg av lager og logistikk, samt levering av våre flotte kjøkken.

LINE NESDAL
 
BUTIKKSJEF

Line Nesdal har 15 års erfaring med alt innenfor kjøkkensalg.

Hun har jobbet mest mot privatkunder, og er spesielt god til å trylle med «håpløse» rom og kan gi deg en håndtegnet løsning over disk.

Line vil gi deg gjennomtenkte løsninger, og veilede deg hele veien til ferdig proskjekt.

KACPER M. KOCEMBA
KJØKKEN- OG INTERIØRDESIGNER  TEKNISK TEGNER

Bor i Bærum kommune siden 2013. Er velutdannet kjøkken- og interiør designer og teknisk tegner, med over 15-års erfaring i bransjen.  Kacper har et kontinentalt og urbant preg på sine design, men finner seg også veldig bra i norsk og skandinavisk design.  Han liker nye utfordringer og finner designløsninger til både store og små rom. 

ROMET LIIVA
 
MONTØR

Romet er vår faste samarbeidspartner, når det kommer til montering.
Han driver sitt eget selskap REMERA Group og har flere montører i sin stab.
Romet har lang erfaring med kjøkkenmontering, og kjenner godt våre produkter.
Vi anbefaler på det sterkeste å benytte REMERA Group til montering av våre kjøkken.